Antonescu: ”Trădătorii mă dezgustă şi mă indignează. Tăriceanu este un secundant al trădătorului Chiliman”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat într-un interviu pentru gândul, că primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a trădat partidul, iar "trădătorii îl dezgustă şi indignează". Liberalul l-a criticat şi pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu despre care a spus că a "procedat neinspirat" când a devenit "secundantul lui Chiliman".

808 afișări
Imaginea articolului Antonescu: ”Trădătorii mă dezgustă şi mă indignează. Tăriceanu este un secundant al trădătorului Chiliman”

Crin Antonescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Antonescu a precizat că nu a fost niciodată prieten cu Andrei Chiliman şi că nu are "ce negocia cu acesta".

Liderul PNL a adăugat că trădătorii ar trebui excluşi din partid, dar că le va cere colegilor să amâne această decizie pentru a le permite acestora participarea la Congresul care va fi organizat la "sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie". Crin Antonescu a subliniat că nu crede că va exista o scindare a PNL, dacă Andrei Chiliman va pleca din partid. "Andrei Chiliman nu a fost niciodată un lider al PNL", a ţinut să precizeze preşedintele PNL.

Liberalii se întrunesc luni în şedinţa Biroului Politic Central şi în Consiliul Naţional Executiv pentru a vota lista secretarilor şi a sub-secretarilor de stat, dar şi pentru a discuta ultimele afirmaţii acide făcute de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, la adresa lui Crin Antonescu. Un alt primar aflat pe lista neagră, din cauza nesusţinerii candidaţilor PNL la parlamentare, este edilul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Preşedintele PNL a declarat, în urma unor declaraţii făcute în exclusivitate pentru gândul de lideri din PNL, că "în acest moment, nu există o intenţie de negociere cu PPE" pentru schimbarea familiei politice europene. În privinţa declaraţiilor deputatului George Becali privind desfiinţarea ANI, Crin Antonescu s-a limitat să spună că nu judecă afirmaţiile "individuale, care nu implică politica generală a partidului".

Citeşte interviul pe larg pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici