Antonescu: Veniţi la vot duminică, eu şi PNL susţinem candidatul care se opune lui Băsescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel, vineri, către alegătorii şi susţinătorii săi şi ai PNL să meargă la vot dumincă, menţionându-le că el şi partidul pe care îl conduce îl susţin pe candidatul care i se opune lui Traian Băsescu, respectiv Mircea Geoană.

19 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Veniţi la vot duminică, eu şi PNL susţinem candidatul care se opune lui Băsescu

Antonescu: Veniţi la vot duminică, eu şi PNL susţinem candidatul care se opune lui Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să spun din capul locului că eu, Crin Antonescu, şi PNL susţinem cu fermitate proiectul Iohannis, majoritatea pe care am construit-o şi candidatul care se opune lui Traian Băsescu şi face posibil acest proiect, Mircea Geoană. Aici suntem şi nu ne schimbăm poziţia, aici vom rămâne şi pentru acest proiect garantez şi garantăm, pentru orice altă construcţie eu nu garantez nimic", a declarat Crin Antonescu, la sediul central al PNL.

El le-a transmis alegătorilor că "România bunului-simţ este un proiect" în care crede şi pentru care va continua să facă politică, fiind "singura şansă de schimbare reală" şi i-a îndemnat să meargă la vot duminică pentru realizarea acestor lucruri.

"Suntem în faţa unui nou vot, sunt sigur că mulţi dintre dumneavoastră sunteţi dezamăgiţi că nu am ajuns eu în confruntarea finală cu Traian Băsescu. Şi eu sunt, dar asta nu înseamnă să renunţ. Votul şi implicarea voastră vor fi decisive, iar alegerea pe care eu personal vă îndemn să o faceţi este fără echivoc. Vă îndemn în primul rând să veniţi la vot, dacă nu veniţi la vot România rămâne aceeaşi ţară din ultimi cinci ani, dacă nu veniţi la vot decid alţii în locul vostru, vor decide în locul vostru cei care semnează peste căsuţa goală a numelui vostru pe listele speciale", a spus Antonescu.

El a subliniat că nu îi este uşor să le ceară susţinătorilor săi să voteze pe altcineva, menţionând însă că "asta trebuie făcut acum" pentru a scăpa de Traian Băsescu.

"Nu-mi este uşor să vă cer să votaţi pe altcineva, dar acum asta trebuie să facem. Trebui să alegem între un Traian Băsescu pe care îl cunoaştem şi nu-l mai vrem, şi un Mircea Geoană care vine cu promisiunea unei echipe, a unui proiect şi a unei schimbări. Pentru mine, alegerea pe care trebuie să o facem nu e complicată", spus Antonescu, explicând că PSD a admis, la Timişoara, greşelile făcute în 1990.

În plus, Antonescu a spus că el nu se gândeşte decât la viitor.

Referindu-se la întâlnirile dinre politicieni şi oameni de afaceri, invocate de Traian Băsescu, liderul PNL a afirmat că "cine cu cine s-a văzut nu e important acum", "pentru că în ceea ce-i priveşte pe ei, s-au văzut ei cu ei, s-au văzut toţi cu toţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici