Antonie Solomon îi acuză pe liderii PDL Dolj că nu i-au cerut sprijinul în campania electorală

Prim-vicepreşedintele PDL Craiova, primarul Antonie Solomon, acuză dur conducerea organizaţiei judeţene a democrat-liberalilor că nu i-a cerut sprijinul pentru campania electorală, susţinând că din această cauză formaţiunea a înregistrat un rezultat slab în municipiu, la alegerile europarlamentare.

56 afișări
Imaginea articolului Antonie Solomon îi acuză pe liderii PDL Dolj că nu i-au cerut sprijinul în campania electorală

Prim-vicepreşedintele PDL Craiova, primarul Antonie Solomon (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Antonie Solomon a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că la prezentarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, eveniment care a avut loc la Filarmonica "Oltenia", nu a fost chemat de niciun reprezentant al conducerii PDL Dolj, invitaţia fiindu-i făcută cu 30 de minute înainte de Adriean Videanu.

"Eu eram îmbrăcat sport când m-a sunat Videanu cu 30 de minute înainte să-mi spună să vin şi eu. M-au rugat să-mi iau un costum şi să vin la Filarmonică, că am calitate oficială. De la Dolj nu m-au sunat să mă cheme. Sunt supăraţi că nu au avut rezultate în Craiova. Păi dacă o lună de zile nu m-au sunat, ce să le fac eu?! L-au luat pe Mărinică (Mărinică Dincă, viceprimar al Craiovei – n. r.) în staful de campanie să le facă el campanie electorală. Păi PSD au luat cât ei în Craiova, fără să-şi facă campanie electorală. Să se ducă la Vâlcea (europarlamentarul PDL Marian Jean Marinescu este născut la Râmnicu Vâlcea – n. r.), la organizaţia de acolo, să-şi facă campanie", a mai spus Solomon.

Primarul Craiovei susţine că Marian Jean Marinescu, ales pentru încă un mandat de eurodeputat, trebuie să dea explicaţii la centru de ce nu a apelat la el pentru campania electorală.

"Să aud pe cineva că îndrăzneşte să-mi spună ceva la partid. Asta e valoarea lui Marijan Marinescu. A luat cât a luat şi acum sunt supăraţi. Să se ducă acum la partid, la centru, să dea explicaţii pentru rezultate. Să spună de ce timp de o lună nu m-au sunat pentru campanie", a mai spus Antonie Solomon.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, prim-vicepreşedintele PDL Dolj, Marian Jean Marinescu, a declarat că la alegerile din noiembrie 2008 PDL a pierdut la Craiova, în faţa PSD, cu Antonie Solomon implicat în campania electorală.

"Aş vrea să spun doar că la alegerile europarlamentare, în Craiova, am obţinut 37 la sută şi am bătut PSD-ul la 700 de voturi, fără ca Antonie Solomon să se implice. La alegerile generale, PDL, în Craiova, a pierdut în faţa PSD, cu domnul Solomon implicat în campania electorală. Este singura observaţie pe care vreau s-o fac", a declarat Marian Jean Marinescu.

Alianţa PSD+PC a câştigat alegerile europarlamentare în judeţul Dolj, obţinând 39,20 la sută din voturi, cu aproximativ trei procente mai mult decât PDL, care a obţinut 36,56 la sută din numărul voturilor valabil exprimate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici