Antonio Tajani, despre susţinerea lui Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european: Hotărârea PE nu este revocabilă

Preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, joi, la Sibiu, că mandatul pentru susţinerea Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european rămâne valabil şi în legislatura viitoare. El susţine că hotărârea Parlamentului European nu este revocabilă.

1432 afișări
Imaginea articolului Antonio Tajani, despre susţinerea lui Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european: Hotărârea PE nu este revocabilă

Antonio Tajani, despre susţinerea Laurei Codruţa Kovesi: Hotărârea PE nu este revocabilă

„Există o continuitate administrativă. Parlamentul (European - n.r.) a luat deja această hotărâre. Această hotărâre nu e revocabilă”, a declarat Antonio Tajani.

Având în vedere că Laura Codruţa Kovesi este candidatul ales de comisiile parlamentare pentru funcţia de procuror-şef european, iar Consiliul UE a stabilit ca Jean-François Bohnert să fie desemnat pentru şefia Parchetului UE, au avut mai multe runde de negocieri au loc între Parlament şi Consiliu, însă cele două echipe nu au ajuns la un consens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici