Aplauze la votul a doi aleşi cu probleme de sănătate. Puterea şi Opoziţia monitorizează votul - FOTO

Parlamentarii Cristian Lungu şi Cornel Olar, ambii cu probleme de sănătate, dar şi cei ai UDMR, au fost apludaţi joi, când au votat moţiunea de cenzură. Reprezentanţii Puterii şi Opoziţiei monitorizează îndeaproape votul secret cu bile.

2903 afișări
Imaginea articolului Aplauze la votul a doi aleşi cu probleme de sănătate. Puterea şi Opoziţia monitorizează votul - FOTO

Aplauze la votul a doi aleşi cu probleme de sănătate. Puterea şi Opoziţia monitorizează votul

Senatorul PMP Cristian Lungu şi deputatul PNL Cornel Olar, ambii cu probleme de sănătate, au fost aplaudaţi de parlamentari în momentul în care au votat la moţiunea de cenzură.

Cristian Lungu a fost adus, joi, de la spital, la Parlament, cu ambulanţa, pentru a putea vota moţiunea de cenzură. Acesta a spus că imediat după vot se va întoarce la Cluj Napoca pentru a fi operat.

De asemenea, sunt aplaudaţi şi parlamentarii UDMR care se prezintă să voteze din sală.

Reprezentanţii Puterii şi Opoziţiei s-au poziţionat în preajma pupitrului de unde se citeşte lista parlamentarilor pentru ca senatorii şi deputaţii să voteze.

Printre cei care asistă lângă pupitru se numără Daniel Constantin (ProRomânia), Lia Olguţa Vasilescu (PSD), Florin Roman (PNL) şi Robert Turcescu (PMP).

În sala de şedinţă se află şi liderul PNL, Ludovic Orban, care a fost invitat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, să meargă în zona rezervată invitaţilor.

La vot asistă şi premierul Viorica Dăncilă, care este înconjurată de parlamentari PSD şi membri ai Executivului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici