Aproape toţi miniştrii PDL s-au adunat la Guvern, unde se află Boc şi Croitoru

Aproape toţi miniştrii PDL s-au adunat la Palatul Victoria, unde au sosit deja atât premierul interimar, Emil Boc, cât şi premierul desemnat, Lucian Croitoru. Primii care au sosit la sediul Guvernului au fost Radu Berceanu şi Adriean Videanu, urmaţi la scurt timp de aproape toţi miniştrii PDL, dar şi de secretari de stat.

22 afișări
Imaginea articolului Aproape toţi miniştrii PDL s-au adunat la Guvern, unde se află Boc şi Croitoru

Aproape toţi miniştrii PDL s-au adunat la Guvern, unde se află Boc şi Croitoru (Imagine din arhivă; Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Miercuri, mai mulţi miniştri, lideri PDL, au ieşit din şedinţa Guvernului pentru a se întâlni, pe holul Palatului Victoria, cu premierul desemnat Lucian Croitoru, cu care au discutat, timp de aproximativ 30 de minute, despre formarea viitorului Cabinet, au declarat atunci, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

La ora 15.00, Guvernul se va reuni în şedinţă pentru a stabili cadrul de organizare a referendumului.

Surse din conducerea PDL au declarat, anterior, agenţiei MEDIAFAX că premierul desemnat Lucian Croitoru ar putea transmite Parlamentului vineri sau luni dimineaţă lista Executivului pentru care cere votul de învestitură, Cabinet format din maximum 14 ministere conduse de tehnocraţi.

Lucian Croitoru va avea un Executiv restrâns, cu maximum 14 ministere, aceste discuţii având loc în colegiul Director al PDL desfăşurat miercuri dimineaţă la Palatul Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici