ARD îi interzice lui Trăşculescu folosirea materialelor de campanie ale alianţei

ARD îi va interzice deputatului PDL Alin Trăşculescu folosirea materialelor de campanie ale alianţei, a declarat, luni copreşedintele ARD Vasile Blaga, răspunzând unei întrebări pe această temă.

238 afișări
Imaginea articolului ARD îi interzice lui Trăşculescu folosirea materialelor de campanie ale alianţei

ARD îi interzice lui Trăşculescu folosirea materialelor de campanie ale alianţei (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

Blaga a mai spus că nu a discutat cu Alin Trăşculescu, dar a precizat că începând de luni încetează susţinerea politică pentru acest deputat.

Vasile Blaga a mai spus că, spre deosebire de PDL, nu există niciun caz în care USL "să fi lăsat justiţia să lucreze dacă un parlamentar al USL sau un demnitar USL era vizat de justiţie".

"Rând pe rând, USL a pus piedică justiţiei sau a refuzat să pună în practică deciziile justiţiei. Războiul USL cu justiţia şi tratamentul special pentru demnitarii USL a început cu Gabriel Bivolaru, pentru care premierul şi preşedintele PSD de la acea dată, Adrian Năstase, s-a dus să asedieze Parchetul general", a precizat Blaga.

El a arătat că majoritatea PSD-PNL a tergiversat ani de zile ridicarea imunităţii lui Adrian Năstase.

Blaga a arătat că liderii PSD, în frunte cu Victor Ponta, au mers la Piteşti pentru a-l apăra pe Constantin Nicolescu şi a mai arătat că majoritatea USL din Parlament a refuzat în urmă cu două săptămâni să pună în practică o decizie definitivă a Înaltei Curţi în cazul senatorului Mircea Diaconu, declarat incompatibil.

"Nu există niciun caz în istoria PSD în care PSD s-a supus legii. Noi vom face tot ce trebuie pentru ca legea şi justiţia să se aplice", a arătat Blaga.

În opinia acestuia, cei care au încălcat legea trebuie să plătească "cu atât mai mult dacă sunt demnitari sau parlamentari".

Blaga a apreciat că românii au de ales pe 9 decembrie între ARD - "o alianţă care crede în justiţie" - şi USL - "o alianţă care minte şi blochează justiţia".

Întrebat despre Comisia de etică a ARD, care a analizat candidaturile pentru alegerile din 9 decembrie, Vasile Blaga a apreciat că această comisie "nu avea de unde să ştie ce se va ntâmpla, ce va face Trăşculescu peste două săptămâni".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici