Articolul privind vârsta de pensionare – 63 de ani la femei şi 65 la bărbaţi, adoptat de Cameră

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, luni, articolul care prevede ca vârsta de pensionare să fie 63 de ani pentru femei şi 65 de ani pentru bărbaţi, în cadrul dezbaterilor generale la Legea pensiilor, aflată în procedură de reexaminare la cererea preşedintelui Traian Băsescu.

195 afișări
Imaginea articolului Articolul privind vârsta de pensionare – 63 de ani la femei şi 65 la bărbaţi, adoptat de Cameră

Articolul privind vârsta de pensionare – 63 de ani la femei şi 65 la bărbaţi, adoptat de Cameră (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Votul final asupra cererii de reexaminare, care cuprinde acest articol - singurul, de altfel - va fi dat în sesiunea de vot final care va avea loc marţi.

Votul favorabil articolului respectiv a fost dat în ciuda argumentelor invocate de opoziţie, care şi-a susţinut, în plen, o parte dintre amendamentele respinse de către Comisia de muncă.

Programul Camerei a fost special prelungit pentru două ore, pentru a epuiza dezbaterile generale la cererea de reexaminare a Legii pensiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici