Atacurile lui Tăriceanu la adresa "şacalilor imobiliari” şi a "profitorilor” din jurul RA-APPS

Premierul Călin Popescu Tăriceanu, aflat, vineri, la Oradea pentru a-l lansa în cursa electorală pe fostul secretar general al Guvernului, Ilie Bolojan, a lansat atacuri dure la adresa "şacalilor imobiliari” şi a "profitorilor” din jurul RA-APPS.

20 afișări
Imaginea articolului Atacurile lui Tăriceanu la adresa "şacalilor imobiliari” şi a "profitorilor” din jurul RA-APPS

Atacurile lui Tăriceanu la adresa "şacalilor imobiliari” şi a "profitorilor” din jurul RA-APPS (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul a vorbit despre pe "blonda de la PD care a făcut numeroase servicii preşedintelui”.

"Aici (la RAAPPS - n.r.) ştim cu toţii, roia un grup de şacali imobiliari şi cunoaşteţi cu toţii blonda de la PD care a făcut numeroase servicii preşedintelui, dar şi o categorie de profitori, care spun că sunt capitalişti şi democraţi, dar vor privilegii ca în comunism".

Premierul s-a referit la RA-APPS în contextul în care a explicat aducerea lui Ilie Bolojan la Secretariatul Guvernului, spunând despre acesta că era "poate singurul care putea rezolva situaţia" de la regie.

Tăriceanu a spus simpatizanţilor liberali, la ceremonia de lansare a candidaţilor PNL din Bihor, că a avut "puţin inima strânsă” cînd l-a numit pe Ilie Bolojan secretar general al Guvernului, dar şi-a făcut în scurt timp impresia că acesta este "om serios şi cu mare responsabilitate”, lăudându-l pentru reformarea RA-APPS.

"I-am spus: «Ilie, am o problemă care mă apasă de mult, RAAPPS. Acolo sunt două probleme. Un grup de şacali imobiliari care vânează imobilele regiei, în frunte cu blonda de la PD, Elena Udrea, cea care a făcut numeroase servicii preşedintelui, şi un grup de profitori, oameni care spun că astăzi sunt capitalişti şi democraţi, dar vor să trăiască cu aceleaşi beneficii din perioada comunistă, să stea în vile pe chirii modice»”, a spus Tăriceanu.

Premierul a făcut trimitere la un slogan comunist, "poporul trăieşte foarte bine, prin reprezentanţii săi”, spunând că aceleaşi fenomene se întâmplă şi în prezent, cu actuala clasă politică, iar în final l-a felicitat pe Bolojan pentru că ar fi reuşit să rezolve problemele de la RA-APPS.

"Nici nu ştiţi câte presiuni s-au făcut asupra lui, încercări de a-l îndoi, şi a făcut faţă cu brio”, a spus primul-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici