Atanasiu despre Udrea: Tanti asta vrea să pară interesantă

Liderul PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, susţine că, în ultima perioadă, Elena Udrea face declaraţii "absurde" care nu au legătură cu realitatea deoarece vrea să pară interesantă, vrea să arate că este un lider puternic şi îi place să iasă în faţă, transformându-se în "trompetă prezidenţială".

33 afișări
Imaginea articolului Atanasiu despre Udrea: Tanti asta vrea să pară interesantă

Atanasiu despre Udrea: Tanti asta vrea să pară interesantă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Atanasiu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Elena Udrea are întâlniri mai dese cu Traian Băsescu decât alţi lideri democrat-liberali şi, pentru a arăta că este un lider puternic, iese tot mai des cu declaraţii, multe dintre acestea "absurde" şi care nu au legătură cu realitatea.

"Eu am impresia că doamna Udrea are întâlniri mai dese cu domnul Traian Băsescu decât ceilalţi membri ai PDL şi pentru a arăta cât de informată şi de puternică politic este face aceste declaraţii, multe dintre ele absurde şi fără nicio legătură cu realitatea, cum au fost şi cele potrivit cărora tăiem pensiile şi salariile anul acesta ca să avem să plătim la anul pensii şi salarii. Nici vorbă. Noi tăiem pensiile şi salariile anul acesta pentru că nu avem bani anul acesta şi oricum încheiem anul cu deficit bugetar, deci cu datorie, nu cu bani puşi deoparte ca să plătim la anul pensii şi salarii", a spus Atanasiu.

Deputatul PNL a explicat că declaraţiile Elenei Udrea privind pensiile şi salariile sunt absurde, deoarece dacă taie pensii şi salarii anul acesta Guvernul nu va pune bani deoparte pentru ca la anul să aibă cu ce să plătescă pensii şi salarii.

Atanasiu a spus că dacă vor fi tăiate pensiile şi salariile tot vor fi cheltuieli în plus din buget cât va fi deficitul bugetar, iar anul viitor "Guvernul va avea toate buzunarele goale" şi o datorie de câteva miliarde de euro, astfel încât trebuie să plătescă taxe şi salarii din ce colectează în 2011.

"Tanti aceasta vrea să pară interesantă, vrea să pară informată, vrea să arată că este un lider puternic, îi place să iasă în faţă şi de aceea s-a transformat într-o trompetă prezidenţială. Nu cred că o mai ajută nici pe ea, nici PDL", a afirmat Atanasiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici