Au început lucrările la Banca de Ţesut a Spitalului Colentina

  • Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, au început lucrările la Banca de Ţesut din interiorul Spitalului Colentina.
  • Ţesuturile care vor fi prelevate sunt os, tendon, piele.
112 afișări
Imaginea articolului Au început lucrările la Banca de Ţesut a Spitalului Colentina

Au început lucrările la Banca de Ţesut a Spitalului Colentina

Nicuşor Dan spune că lucrările la Banca de Ţesut din interiorul Spitalului Colentina este un proiect extrem de important pentru tot sistemul medical din România.

„Existenţa acestei bănci înseamnă o creştere a capacităţii de stocare şi de prelucrare pentru mai multe specialităţi. Toate ţesuturile care pot fi prelevate – os, tendon, cornee, piele, vor fi aduse şi depozitate aici, urmând a fi folosite de medici”, spune Nicuşor Dan.

Aici va exista şi o maşină de transport.

Primarul general este optimist că spre finalul acestui an va fi încheiată întreaga construcţie, astfel încât de la începutul anului viitor să înceapă echiparea ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici