Băluţă: Atenţie, se închid uşile. Aducem metroul de la Gara de Nord la Gara Progresul

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, anunţă că a depus cererea de finanţare în valoare de 2,5 miliarde de euro, fonduri europene nerambursabile: „Atenţie, se închid uşile. Aducem metroul de la Gara de Nord la Gara Progresul”.

314 afișări
Imaginea articolului Băluţă: Atenţie, se închid uşile. Aducem metroul de la Gara de Nord la Gara Progresul

Băluţă: Atenţie, se închid uşile. Aducem metroul de la Gara de Nord la Gara Progresul

„Atenţie, se închid uşile! Aducem metroul de la Gara de Nord la Gara Progresul. Zilele trecute, am depus cererea de finanţare în valoare de 2,5 miliarde de euro, fonduri europene nerambursabile din ”Programul Transport” al Uniunii Europene, pentru extinderea magistralei M4, cu încă 14 staţii de metrou. În paralel, am pregătit documentaţia pentru ca, până la sfârşitul acestei lunii, să lansăm în SICAP procedura de licitaţie publică pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor”, anunţă Daniel Băluţă.

El afirmă că, „dacă totul merge bine, în cinci ani de zile vom putea circula cu metroul de la Gara de Nord la Gara Progresul”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici