Eliminarea taxei pe boală a fost amânată până pe 12 martie

  • PSD şi PNL au decis să amâne până pe 12 martie votul în Camera Deputaţilor pentru eliminarea taxei pe boală, transmite USR.
  • „Trag de timp ca să mai încaseze 20 de milioane de euro în lunile februarie şi martie din această taxă aberantă”, transmite formaţiunea.
1312 afișări
Imaginea articolului Eliminarea taxei pe boală a fost amânată până pe 12 martie

Eliminarea taxei pe boală a fost amânată până pe 12 martie

„PSD şi PNL au decis să amâne până pe 12 martie votul în Camera Deputaţilor pentru eliminarea taxei pe boală. Acesta este termenul de raport stabilit în Biroul Permanent de PSD şi PNL pentru modificarea şi adoptarea ordonanţei date de ministrul PNL al Finanţelor. Este dovada că PSD şi PNL doar se prefac că vor să rezolve problema, dar trag de timp ca să mai încaseze 20 de milioane de euro în lunile februarie şi martie din această taxă aberantă”, potrivit unui comunicat de presă.

„Coaliţia PSD-PNL a găsit soluţia la deficitul lor record, cea mai proastă dintre toate: vor să încaseze în continuare 500.000 de euro pe zi din taxa pe boală de la angajaţii bolnavi şi mamele care au născut. PNL, creatorul taxei, şi PSD au refuzat acum în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor cererea noastră de dezbatere urgentă pentru eliminare. Au blocat până pe 12 martie dezbaterea. Nu vom lăsa lucrurile aşa”, a declarat deputata USR Oana Ţoiu.

Senatul a votat eliminarea impozitului de 10% pentru concediile medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici