Banc spus de Năstase: E nevoie de opt PDL-işti ca să schimbi un bec şi de Boc care să le reducă cu 25%

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a spus, sâmbătă, la congresul TSD, un banc despre câţi PDL-işti ar fi necesari pentru a schimba un bec, inspirat de cele de felul "despre câţi politişti ar fi necesari pentru a schimba un bec?".

19 afișări
Imaginea articolului Banc spus de Năstase: E nevoie de opt PDL-işti ca să schimbi un bec şi de Boc care să le reducă cu 25%

Banc spus de Năstase: E nevoie de opt PDL-işti ca să schimbi un bec şi de Boc care să le reducă cu 25% (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Ca să schimbi un bec, este necesar un membru PDL care să spună că becul nu trebuie schimbat. De un al doilea, care să spună că de fapt PSD şi mogulii inventează faptul că becul ar fi stricat. Un al treilea, care să spună că dacă becul este stricat, a fost stricat de Ion Iliescu în perioada mineriadelor. Este nevoie apoi de un al patrulea, care să apară la B1 şi să explice că problema cu becul este rezultatul unei corupţii ruseşti. Un al cincilea, care să aloce la Ministerul Turismului bani semnificativi pentru o campanie la CNN de achiziţionarea de legume. Al şaselea, care să îşi dea demisia şi de un al şaptelea, care să îl critice imediat pe al şaselea că becul s-a stricat. Mai este nevoie de un al optulea, ca să acuze toţi românii în bloc pentru că nu se mai satură de becuri. În fine, e nevoie şi de Emil Boc, care să decidă a doua zi că becurile trebuie reduse cu 25% şi că toţi beneficiarii trebuie să plătească impozit de 50%. Şi nu în ultimul rând este nevoie de Radu Moraru, care să relateze versiunea corectă în întregii poveşti", a fost bancul spus de Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici