Bănicioiu îl invită pe Diaconescu alături de Ponta şi Dragnea

Preşedintele TSD, deputatul Nicolae Bănicioiu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că, în opinia sa, Cristian Diaconescu ar trebui să se alăture unei construcţii politice alături de Victor Ponta şi Liviu Dragnea, el apreciind că Diaconescu ar fi foarte bun de cooptat în această formulă.

65 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu îl invită pe Diaconescu alături de Ponta şi Dragnea

Bănicioiu îl invită pe Diaconescu alături de Ponta şi Dragnea (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Cristian Diaconescu este un om foarte bun de cooptat în conducerea PSD, dar cred că, în momentul de faţă, ar trebui să vină într-o construcţie politică alături de Victor Ponta şi Liviu Dragnea, care ar putea reprezenta o alternativă serioasă", a spus Bănicioiu.

Surse din apropierea lui Cristian Diaconescu au declarat, miercuri seară, pentru MEDIAFAX, că Nicolae Bănicioiu ar putea candida pentru funcţia de vicepreşedinte în echipa lui Cristian Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici