Bănicioiu: Nu candidez pe lista lui Diaconescu

Preşedintele TSD, deputatul Nicolae Bănicioiu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că nu figurează şi nu va candida pentru funcţia de vicepreşedinte pe lista lui Cristian Diaconescu, el sugerându-i lui Diaconescu să vină alături de Ponta, Dragnea şi alţi social-democraţi mai tineri.

11 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu: Nu candidez pe lista lui Diaconescu

Bănicioiu: Nu candidez pe lista lui Diaconescu (Imagine din arhivă; Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Nu sunt pe lista lui Diaconescu. Îi sugerez lui Diaconescu să vină alături de Victor Ponta, de Liviu Dragnea şi de alţi social-democraţi mai tineri", a spus Bănicioiu.

Cristian Diaconescu şi-a depus, joi, printr-un intermediar, candidatura la funcţia de preşedinte al PSD, împreună cu o listă cu candidaturi pentru prim-vicepreşedinte, secretar general şi 15 vicepreşedinţi. Printre cei 15 candidaţi la funcţia de vicepreşedinte în lista lui Diaconescu figura şi Nicolae Bănicioiu, acesta negând, însă, oficial, că va şi candida în echipa lui Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici