Banner cu Geoană pe fundal violet şi mesajul "Garantat Vanghelie"

Un banner înfăţişându-l pe liderul PSD Mircea Geoană pe fundal violet, alături de mesajul "garantat Vanghelie", a fost afişat, vineri, în Piaţa Presei Libere, în apropierea Romexpo, preşedintele sociel-democrat apreciind că prin această acţiune s-a depăşit limita unei campanii decente în partid.

78 afișări
Imaginea articolului Banner cu Geoană pe fundal violet şi mesajul "Garantat Vanghelie"

Banner cu Geoană pe fundal violet şi mesajul "Garantat Vanghelie" (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a precizat că nu bănuieşte pe nimeni din partid care să fi afişat acel banner la Romexpo.

"Văd că tehnica de campanie a domnului Băsescu prinde şi la PSD, ceea ce este destul de amuzant. S-a depăşit limita unei campanii decente în partid", a spus Geoană.

Solicitat să comenteze culoarea violet a banner-ului, reacţia lui Geoană a fost: "Ha, Ha, asta e bună. Măcar să fi pus pe roşu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici