Barna nu este de acord cu modul în care s-a gestionat programul Casa Verde Fotovoltaice: este inacceptabil

Ministrul Tánczos Barna a dispus un control asupra derulării programului „Casa Verde Fotovoltaice” şi spune că modul în care a fost gestionat programul, miercuri, „este inaccpetabil” şi că „scuzele nu sunt suficiente”.

1210 afișări
Imaginea articolului Barna nu este de acord cu modul în care s-a gestionat programul Casa Verde Fotovoltaice: este inacceptabil

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ministrul Tánczos Barna a spus că nu există scuză pentru felul „impardonabil” în care s-au derulat lucrurile miercuri cu programul „Casa Verde Fotovoltaice”.

„Modul în care Administraţia Fondului pentru Mediu a gestionat lansarea de astăzi (miercuri - n.r.) a programului Casa Verde Fotovoltaice este inacceptabil! Nu există nicio scuză pentru felul impardonabil în care au s-au derulat lucrurile şi nici pentru tratamentul la care au fost supuşi astăzi sute de agenţi economici şi mii de cetăţeni. AFM este o instituţie aflată în coordonarea MMAP”, spune Tánczos Barna.

Ministrul a dispus un control asupra derulării acestui program.

„Scuzele nu sunt suficiente! Am solicitat de asemenea conducerii AFM ca până mâine dimineaţă (joi - n.r.) să prezinte o soluţie în vederea modului în care vor fi depuse şi evaluate dosarele pregătite, astfel munca depusă să nu fie irosită", a mai spus Tánczos Barna.

Programul Casa Verde Fotovoltaice ar fi trebuit să înceapă miercuri, la ora 10.00. AFM a decis suspendarea înscrierilor în programul Casa Verde Fotovoltaice în jurul orei 12.30. Preşedintele AFM a anunţat o simulare la ora 14.00 şi reluarea înscrierilor la ora 15, dacă rezultatul e pozitiv, apoi a anunţat că înscrierile vor fi reluate la ora 16.00. La ora 18.00 înscrierile au fost din nou suspendate, pentru că aplicaţia informatică nu a funcţionat corespunzător.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici