Barna spune că restricţiile sunt binevenite, dar este cu ochii pe Guvern

  • Dan Barna spune că noile măsuri impuse de Guvern sunt binevenite
  • El atenţionează Executivul, care are obligaţia să nu blocheze informaţiile
  • Klaus Iohannis a anunţat noi restricţii în contextul epidemiei coronavirusului
328 afișări
Imaginea articolului Barna spune că restricţiile sunt binevenite, dar este cu ochii pe Guvern

Barna spune că restricţiile sunt binevenite, dar este cu ochii de pe Guvern

Liderul USR, Dan Barna, consideră că decizia de impunere a unor noi restricţii este necesară şi binevenită.
 
Cu toate astea, nu-i uită pe cei din Guvern, despre care spune că sunt obligaţi să asigure o transparenţă totală în privinţa informaţiilor legate de criză.
 
„Nu blocând informaţia depăşim pericolul. Transparenţa generează încredere şi încrederea e esenţială”, afirmă Barna.
 
Preşedintele USR transmite că depăşirea crizei depinde nu numai de felul în care acţionează autorităţile, ci şi de responsabilitatea personală a fiecăruia dintre noi. 
 
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat, azi, că măsurile care reprezentau recomandări până în prezent devin obligatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici