Baronii USL au făcut raportări record la centru: „Nu scapă niciunul de la PDL” în Parlament

“Sunt sigur de asta. Vom avea cea mai semnificativă majoritate pe care vreodată o forţă politică a avut-o în Parlamentul României. Va fi mai mare decât a avut FSN în 1990. O să vedeţi”, a decretat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

800 afișări
Imaginea articolului Baronii USL au făcut raportări record la centru: „Nu scapă niciunul de la PDL” în Parlament

Baronii USL au făcut raportări record la centru: „Nu scapă niciunul de la PDL” în Parlament

Iar din teritoriu raportările către centru indică “producţii de parlamentari ai USL” de 100% în 17 judeţe ale ţării. Liderii Uniunii încearcă să transforme voturile oamenilor în cât mai multe mandate în viitorul Parlament. Spre exemplu, dacă într-un judeţ USL va lua pe vot politic 60%, în mandate votul se poate transforma în 100% din mandatele din judeţul respectiv.

„Vom lua toate mandatele, zece la Camera Deputaţilor, patru la Senat”, a spus pentru gândul preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

 Sigur de victoria totală în judeţul pe care-l conduce este şi preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan. „Sigur USL va câştiga cele opt colegii, iar ţinta mea este câştigarea tuturor mandatelor”, a declarat pentru gândul Oprişan.

De la Iaşi, primarul Nichita, aflat în echipă cu vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, promite 17 parlamentari în viitorul Parlament. Scorul USL în judeţ, de aproximativ 65%, se va transforma astfel în 100% din mandatele puse în joc.

  Din Mehedinţi, după valul de primari care s-au alăturat USL, situaţia se anunţă la fel de roz pentru Uniune. „Vom câştiga toate mandatele din judeţ, patru la Camera Deputaţilor şi cele două pentru Senat”, a declarat pentru gândul preşedintele CJ Adrian Duicu.

Citeşte mai multe despre raportările USL la centru pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici