Barroso apreciază progresele României, dar nu recomandă relaxarea

Preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Durao Barroso, a declarat, joi, la Sibiu, că apreciază progresele pe care România le-a făcut în cele opt luni de la integrarea în Uniunea Europeană, dar că le recomandă atât autorităţilor, cât şi societăţii civile să nu se relaxeze.

1 afișare
Imaginea articolului Barroso apreciază progresele României, dar nu recomandă relaxarea

Barroso apreciază progresele României, dar nu recomandă relaxarea

"Sunt fericit că România este parte a Uniunii Euroepene. Sunt bucuros de progresul pe care l-a făcut, dar trebuie să continue cu reformele. Autorităţile româneşti să nu se relaxeze, ci să continue reformele pentru a moderniza întreaga ţară. Am văzut că în România există un puternic sprijin pentru UE. Diferitele partide vorbesc în favoarea integrării, iar asta este un lucru bun, pentru că integrarea va ajuta progresul ţării şi al locuitorilor ei. Suntem foarte multumiţi de progres, dar le cerem tuturor, autorităţi, societate civilă, să continue acţiunile pentru modernizarea acestui stat important al Uniunii”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Sibiu, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici