Băsescu a împărţit apă şi fructe jurnaliştilor, la sediul de campanie: Trei săptămâni, o nimica toată

Preşedintele suspendat Traian Băsescu le-a împărţit apă şi fructe jurnaliştilor prezenţi, marţi seară, în faţa sediului său de campanie, el declarând, ca răspuns la o întrebare, că perioada de trei săptămâni în care va sta la acest sediu este "o nimica toată".

2324 afișări
Imaginea articolului Băsescu a împărţit apă şi fructe jurnaliştilor, la sediul de campanie: Trei săptămâni, o nimica toată

Băsescu, dând apă şi fructe jurnaliştilor, la sediul de campanie: Trei săptămâni, o nimica toată (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax foto)

Băsescu a venit în cursul zilei la sediul de campanie, unde a stat până după-amiază, când s-a urcat în autoturismul său şi a plecat, spunându-le jurnaliştilor să îşi găsească un loc la umbră, pentru că este foarte cald.

După mai mult de o oră, în jurul orei 18.30, preşedintele suspendat s-a întors la sediul de campanie, a parcat maşina în faţa clădirii şi a început să scoată din portbagaj plase cu fructe şi câteva sticle cu apă, moment în care a fost înconjurat de ziarişti.

Întrebat de jurnalişti dacă va sta toată perioada campaniei pentru referendum la sediul din strada Comăniţa, Băsescu a răspuns: "Trei săptămâni, o nimica toată!".

De asemenea, el a precizat că nu vrea, momentan, să facă alte declaraţii de presă.

Băsescu a afişat o atitudine jovială, cerându-i să-i parcheze maşina pedelistului constănţean Dorel Onaca, patronul unei firme de scafandri, care s-a aflat marţi la sediul de campanie. "Dorel, vezi să îmi aduci şi nişte piersici, vreau şi eu", i-a mai spus Băsescu lui Onaca, după care i-a salutat pe jurnalişti şi a intrat în sediul de campanie.

Băsescu a ajuns marţi la prânz la sediul său de campanie la scurt timp după ce a plecat de la Palatul Cotroceni.

Clădirea se află la aproximativ 30 de metri de fostul sediu de campanie de la referendumul din 2007, la intersecţia străzilor Vasile Lascăr, Comăniţa şi Domniţa Ruxandra, în apropiere de Piaţa Gemeni din Sectorul 2. Potrivit staff-ului de campanie al lui Băsescu, în spaţiile închiriate pentru campania lui Băsescu se mai fac încă unele amenajări, urmând ca la terminarea acestora jurnaliştii să fie poftiţi înăuntru.

Pe la sediul de campanie al lui Băsescu s-au mai perindat marţi Bogdan Oprea, fostul său purtător de cuvânt de la Palatul Cotroceni, europarlamentarul PDL Traian Ungureanu, foştii săi consilieri de la Palatul Cotroceni Sebastian Lăzăroiu, Bogdan Drăgoi, Iulian Chifu şi Eugen Tomac.

Marţi, la Palatul Cotroceni a avut loc procedura de predare-primire a mandatului între preşedintele suspendat şi preşedintele interimar.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a predat funcţia de preşedinte al României marţi, 10 iulie 2012, preşedintelui interimar, domnul Crin Antonescu", a informat Administraţia Prezidenţială.

Referendumul pentru demiterea preşedintelui a fost stabilit pentru data de 29 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici