Băsescu a refuzat să comenteze informaţiile privind "candidatura de rezervă" a lui Boc

Preşedintele Traian Băsescu a refuzat să comenteze, duminică, la Hoteni, informaţiile privind numirea lui Emil Boc ca şi candidat de rezervă al PDL pentru alegerile prezidenţiale, iar soţia sa le-a spus jurnaliştilor că nu au mers la sărbătoarea populară din Maramureş pentru a face declaraţii.

21 afișări
Imaginea articolului Băsescu a refuzat să comenteze informaţiile privind "candidatura de rezervă" a lui Boc

Băsescu a refuzat să comenteze informaţiile privind "candidatura de rezervă" a lui Boc (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti despre informaţiile privind numirea lui Emil Boc ca rezervă pentru alegerile prezidenţiale, Traian Băsescu a refuzat să răspundă.

Întrebat de jurnalişti despre acest lucru, şeful statului nu a răspuns şi s-a îndepărtat, iar soţia sa a spus: "Nu am venit aici să facem declaraţii".

Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au participat, duminică, la Tânjaua de la Hoteni, o sărbătoare agrară din Maramureş.

Traian Băsescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidenţiale abia în septembrie, în funcţie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregătit drept candidat de rezervă al PDL, le-ar fi spus marţi preşedintele ambasadorilor UE, se arată într-un raport intern al Ambasadei Austriei, citat de Realitatea TV.

Premierul Emil Boc a evitat, duminică, la Timişoara, să facă precizări legate de informaţiile privind posibilitatea ca el să fie candidat de rezervă al PDL pentru prezidenţiale, spunând că preocupările partidului sunt legate de criză, şi nu de acest fel de "insinuări".

La rândul său, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminică, tot la Timişoara, că informaţiile privind numirea lui Emil Boc ca rezervă pentru alegerile prezidenţiale reprezintă "o intoxicare", adăugând că dacă PDL ar fi avut o astfel de strategie ea nu ar fi fost publică.

"Este doar o intoxicare informaţia conform căreia Emil Boc ar fi fost numit candidat de rezervă al PDL pentru alegerile prezidenţiale. Dacă PDL ar fi avut o asemenea strategie, nu ar fi fost publică şi nu exista această informaţie la dumneavoastră. În acest moment, prioritatea noastră sunt alegerile europarlamentare, abia apoi urmează alegerile prezidenţiale", a spus Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici