Băsescu, ales în unanimitate preşedinte al Mişcării Populare: Sper ca la următorul congres, MP să fie partid de guvernare

Congresul Mişcării Populare a votat sâmbătă în unanimitate moţiunea «România mea», condusă de Traian Băsescu, care a devenit astfel preşedinte al partidului.

4020 afișări
Imaginea articolului Băsescu, ales în unanimitate preşedinte al Mişcării Populare: Sper ca la următorul congres, MP să fie partid de guvernare

Traian Băsescu a fost ales în unanimitate preşedinte al Mişcării Populare

Deputatul Eugen Tomac este preşedintele executiv al MP, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu şi europarlamentarul Siegfrid Mureşan sunt prim-vicepreşedinţi şi Dorel Onaca este secretar general.

Moţiunea «România mea» a devenit programul partidului.

Imnul Mişcării Populare este: "Iarba verde de acasă să mă rătăcesc prin lume nu mă lasă".

"Vă asigur că am şi energie şi dorinţă să continăm procesele de modernizare a României. Am o sugestie, cei care în viaţa lor au fost alături de mine şi încă simt că vor să fie alături de mine să nu ezite, de oriunde s-ar afla să vină la Mişcarea Populară", a spus preşedintele Mişcării Populare Traian Băsescu.

Băsescu: Sper ca la următorul congres, Mişcarea Populară să fie partid de guvernare

Preşedintele Mişcării Populare Traian Băsescu şi-a exprimat sâmbătă speranţa ca formaţiunea să ajungă de anul viitor partid de guvernare.

"Următorul congres va avea loc după alegerile legislative, aşa cum scrie în statut, în maxim şase luni, sper să fie mai devreme. Sper că la momentul la care se va face următorul congres să fim partid de guvernare",  a declarat Băsescu, la congresul MP.

Băsescu vrea ca MP să obţină rezultate bune la alegerile pentru consiliile locale, chiar dacă nu va câştiga mulţi primari, aceasta fiind şi premisa unui rezultat bun al scrutinului parlamentar din 2016.

"Mai sper că la alegerile locale chiar dacă nu vom câştiga foarte mulţi primari să avem rezultate bune la consiliile locale, ceea ce va fi un semnal  că avem potenţialul să  obţinem un rezultat bun la alegerile legislative din toamna anului viitor", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici