Băsescu: Am câştigat, sondajele reale de la ora 19.00 arătau că l-am depăşit pe Geoană - VIDEO

Traian Băsescu a declarat că îi asigură pe români că a câştigat alegerile, adăugând că sondajele reale de la ora 19.00 arătau că l-a depăşit pe Mircea Geoană.

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Am câştigat, sondajele reale de la ora 19.00 arătau că l-am depăşit pe Geoană - VIDEO

Băsescu: Am câştigat, sondajele reale de la ora 19.00 arătau că l-am depăşit pe Geoană (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Vă asigur că şi de această dată, ca şi în 2004, puteţi avea deplină încredere în ceea ce vă spun: am câştigat!", le-a spus Băsescu susţinătorilor săi, într-un discurs început cu trei minute înaintea publicării primelor exit-poll-urilor.

El a cerut electoratului său să stea "liniştit" între ora 21.00 şi până la numărătoarea voturilor şi să fie convins că rezultatele finale nu vor fi fraude pentru că la "BEC este o echipă de oameni care trebuie să dea un rezultat corect".

"Eu cred că, astăzi, prin votul lor, românii i-au dat dreptate lui Brucan. Au trecut cei 20 de ani de tranziţie şi am învăţat pe deplin democraţia", a spus Băsescu.

"Vă spun eu rezultatul alegerilor: am câştigat alegerile! Am învins ca în 2004. Vă asigur că la ora 19, sondajele corecte arătau că l-am depăşit pe Mircea Geoană", a spus Băsescu.

"Câştigarea acestor alegeri se datorează în primul rând românilor. Peste 5 milioane de români au a]vut opţiunea clară pentru drumul spre modernizarea României, un drum care este necesar pentru ca românii să ajungă, peste un timp, la prosperitate. Nu avem altă variantă decât programul propus de mine pe care, prin votul lor, românii şi l-au asumat", a declarat Traian Băsescu.

El a avertizat că în perioada următoare oamenii vor vedea probabil diverse manipulări pe televiziuni care, de trei ani, încearcă să manipuleze.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici