Băsescu: Am vrut să las punctul meu de vedere despre mandatul meu, nu al televiziunilor mogulilor

Preşedintele Traian Băsescu şi-a explicat, miercuri, discursul din Parlament, menţionând că a vrut ca, la sfârşit de mandat, să lase punctul său de vedere şi nu "punctele de vedere exprimate de televiziunile mogulilor" şi că a vrut să rămână un document oficial.

28 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Am vrut să las punctul meu de vedere despre mandatul meu, nu al televiziunilor mogulilor

Băsescu: Am vrut să las punctul meu de vedere despre mandatul meu, nu al televiziunilor mogulilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi s-a părut obligatoriu, din punctul meu de vedere, ca la sfârşit de mandat să las punctul meu de vedere despre mandatul meu şi nu punctele de vedere exprimate de televiziunile mogulilor, să spunem. (....) Acolo preşedintele României a fost timp de patru ani şi jumătate tocat mărunt şi discreditat", a declarat Traian Băsescu la TVR, întrebat în legătură cu mesajul adresat cu o zi în urmă Camerelor reunite.

El a spus că a vrut că lase un punct de vedere care să rămână într-un document oficial, având în vedere că toate discursurile sale se publică în Monitorul Oficial.

Şeful statului a menţionat că a a vrut să rămână reperele pe care el le-a pus în mandatul său "şi nu cele pe care le-au pus Vântu sau Voiculescu".

Preşedintele Traian Băsescu a adresat, marţi seară, un mesaj Parlamentului, care a reprezentat un bilanţ al mandatului său şi care a durat aproape două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici