Băsescu, Boc şi Isărescu au discutat cu delegaţia FMI despre împrumut

Preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi guvernatorul BNR s-au întâlnit, la Palatul Cotroceni, cu membrii delegaţiei FMI, la câteva ore după ce şeful statului şi primul-ministru au discutat despre stadiul negocierilor cu instituţia financiară, au declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

30 afișări
Imaginea articolului Băsescu, Boc şi Isărescu au discutat cu delegaţia FMI despre împrumut

Băsescu, Boc şi Isărescu s-au întâlnit cu delegaţia FMI -surse- (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Discuţiile dintre preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi membrii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional s-au încheiat după aproximativ două ore, în care s-a discutat despre pachetul de împrumut care urmează să fie contractat de România de la instituţiile financiare.

Întâlnirea a avut loc după reuniunea de la sediul Guvernului pe tema absorbţiei fondurilor comunitare.

Discuţia de la Palatul Cotroceni cu membrii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional (FMI) a fost organizată după ce, în cursul aceleiaşi zile, preşedintele, premierul şi miniştri ai PDL s-au întâlnit tot la Preşedinţie, pentru o discuţie legată de negocierile cu FMI, de fondurile de la UE şi de măsurile anticriză.

Întrevederea are loc în contextul în care reprezentanţii Guvernului şi cei ai Băncii Naţionale a României discută cu o delegaţie a Fondului Monetar Internaţional condiţiile de contractare a unui împrumut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici