Băsescu: Ca preşedinte, nu am voie să am păreri despre mecanismul intern al Parlamentului

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, marţi, după discursul susţinut în faţa senatorilor şi deputaţilor, că nu are voie, ca preşedinte, să aibă păreri în ceea ce priveşte mecanismul intern al Parlamentului.

40 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ca preşedinte, nu am voie să am păreri despre mecanismul intern al Parlamentului

Băsescu: Ca preşedinte, nu am voie să am păreri despre mecanismul intern al Parlamentului (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti, în timp ce se îndrepta spre ieşirea din Parlament, cum comentează acuzele dintre opoziţie şi putere în legătură cu adoptarea Legii pensiilor, preşedintele a răspuns: "Eu, ca preşedinte, nu am voie să am păreri în ce priveşte mecanismul intern al Parlamentului. Când va veni legea la promulgare, voi vedea care sunt punctele de vedere pe care le pot exprima".

Camera Deputaţilor a respins, marţi, propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea privind sistemul unitar de pensii publice.

În şedinţa în care s-a dat acest vot a avut loc un adevărat scandal între putere şi opoziţie, întrerupt de două pauze de consultări. Acuzaţiile au mers de la fraudarea votului la şantaj. "Hoţi", "inculpaţi" şi "condamnaţi" sunt cuvintele care s-au regăsit în schimburile de replici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici