Băsescu: Când Boc, eu şi Udrea eram bătuţi cu pietre la Bucureşti, Boc a venit la Cluj şi a câştigat

Preşedintele Traian Băsescu l-a lăudat, joi, pe primarul din Cluj-Napoca, spunând că în momentul în care şi el şi Emil Boc şi Elena Udrea erau "bătuţi cu pietre" la Bucureşti, Boc a venit la Cluj şi a câştigat mandatul de primar.

640 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Când Boc, eu şi Udrea eram bătuţi cu pietre la Bucureşti, Boc a venit la Cluj şi a câştigat

Emil Boc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti, joi, la Primăria Cluj-Napoca, dacă a venit acum vremea în care Emil Boc să fie apreciat, şeful statului a răspuns că alegerea acestuia în funcţia de primar a fost un lucru extraordinar.

"Când şi el, şi eu - că nu numai el - şi mai e cineva, Elena Udrea, eram bătuţi cu pietre la Bucureşti, el a venit la Cluj, la el acasă, şi a câştigat mandatul de primar. A fost un lucru extraordinar, nu numai pentru el, ci şi pentru mine", a spus Traian Băsescu.

În iunie 2012, Emil Boc a redevenit primar al Clujului cu 40,61 la sută din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici