Băsescu: Cărţile de la Geoană nu le-am dus nici acasă, nici la birou, am micile mele superstiţii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri seară, la OTV, că a trimis "cât mai departe" de el cele două cărţi primite cadou de la Mircea Geoană la dezbaterea electorală de joi, deoarece are "micile" lui superstiţii.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Cărţile de la Geoană nu le-am dus nici acasă, nici la birou, am micile mele superstiţii

Băsescu: Cărţile de la Geoană nu le-am dus nici acasă, nici la birou, am micile mele superstiţii (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

"Nu le-am dus nici acasă, nici în birou nu le-am ţinut. Am şi eu micile mele superstiţii", a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că, din politeţe, a acceptat cele două cărţi, dar că, imediat ce a ieşit din dezbatere, le-a trimis "cât mai departe".

Traian Băsescu i-a oferit, joi seară, lui Mircea Geoană, la dezbaterea de la Palatul Parlamentului, un coş cu produse româneşti, iar Geoană i-a oferit "Codul bunelor maniere astăzi" şi cartea sa, "Încredere".

La invitaţia moderatorului, cei doi contracandidaţi şi-au făcut reciproc cadouri, primul fiind Traian Băsescu.

Mai întâi, şeful statului a oferit flori Mihaelei Geoană şi Cristianei Copos, după care s-a adresat lui Geoană, oferindu-i coşul: "Mircea, e cu produse româneşti".

La rândul său, candidatul PSD la Preşedinţie i-a spus şefului statului: "Vă fac un cadou ceva mai cultural, cartea Aureliei Marinescu, Codul bunelor maniere astăzi, însoţită de un citat din Gandhi - «Un conducător adevărat nu doar îşi conduce poporul, ci îl ridică şi îl civilizează»".

De asemenea, i-a dat în dar lui Traian Băsescu şi cartea sa, "Încredere", explicându-i că e "bine reprezentat" în volum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici