Băsescu confirmă întâlnirea cu Geoană

Preşedintele Traian Băsescu a confirmat, miercuri, că s-a întâlnit marţi cu preşedintele PSD, Mircea Geoană, dar nu a precizat ce a discutat cu acesta.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu confirmă întâlnirea cu Geoană

Băsescu confirmă întâlnirea cu Geoană

Băsescu l-a primit miercuri dimineaţă la Cotroceni pe preşedintele Islandei, după întâlnire cei doi şefi de stat susţinând declaraţii de presă.

Băsescu a fost întrebat dacă s-a întâlnit marţi cu Mircea Geoană şi dacă a avut discuţii cu liderii PD şi ce a vorbit cu aceştia. Traian Băsescu nu a dorit să răspundă, precizând că şi-ar fi dorit ca întrebarea să se refere la relaţiile dintre România şi Islanda, fiind vorba despre o conferinţă de presă a celor doi şefi de stat.

"Aţi ratat ocazia de a adresa ultima întrebare unui şef de stat al Islandei", a mai spus Băsescu, după care cei doi preşedinţi au plecat spre ieşire.

Conducându-l pe şeful statului islandez spre ieşire, Băsescu s-a întors spre jurnaliştii prezenţi la Cotroceni şi a spus că marţi l-a primit pe Mircea Geoană.

"Ca să nu existe niciun dubiu, l-am primit ieri (marţi - n.r.) pe Mircea Geoană", a spus Băsescu, fără a preciza ce a discutat cu acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici