Băsescu: Dăncilă ar trebui să depună mandatul la preşedinte/ Despre liderul PSD: Dragnea, schimonosit şi fără autoritate

Traian Băsescu a declarat luni că Viorica Dăncilă ar trebui să depună mandat la preşedinte, afirmând că ”opţiunile electoratului s-au transformat major, iar acest lucru o obligă să deschidă preşedintelui posibilitatea de a alcătui o guvernare care să răspundă actualităţii politice”.

2622 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dăncilă ar trebui să depună mandatul la preşedinte/ Despre liderul PSD: Dragnea, schimonosit şi fără autoritate

Băsescu: Dăncilă ar trebui să depună mandat la preşedinte. Dragnea şi-a pierdut luciditatea

„Eu cred că sunt într-o situaţie dificilă. Eu am spus întotdeauna, chiar dacă am criticat-o, despre dna Dăncilă că dacă are ceva, are bun simţ. Eu aştept de la domnia sa o reacţie de bun simţ, adică să depună mandatul la preşedinte. După o asemenea înfrângere este clar că opţiunea politică şi opţiunile electoratului s-au transformat major, iar acest lucru o obligă pe dna Dăncilă să deschidă preşedintelui posibilitatea de a alcătui o guvernare care să răspundă actualităţii politice”, a declarat la Digi 24 Traian Băsescu.

El l-a ironizat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru solicitarea acestuia adresată Vioricăi Dăncilă de a nu demisiona.

”Am văzut că Dragnea, schimonosit şi fără niciun fel de autoritate, i-a mai dat şi instrucţiuni, nu cumva să demisioneze. Ba da. În plus, dacă va rămâne pe poziţie, furia va creşte împotriva lor şi dacă până acum au 23 şi sunt nemulţumiţi, nu cumva să ajungă la 10 procente”, a mai spus Băsescu.

El a mai afirmat că Liviu Dragnea ”trebuia să demisioneze de mult” de la şefia PSD.

”A fost un caraghios şi discursul în care punea şi candidat, încă îl şi nominaliza, nu arată decât că este un politician care s-a dat mare, dar în momente de criză îşi pierde raţiunea. (...) E ridicol, şi-a pierdut pur şi simplu luciditatea”, a conchis fostul preşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici