Băsescu, de acord cu Geoană: La 30 noiembrie s-a votat pentru schimbare

Preşedintele PSD Mircea Geoană i-a spus şefului statului, la începutul consultărilor de la Cotroceni, că votul de la 30 noiembrie a reprezentat o opţiune pentru schimbare, nu doar de Guvern ci una mai profundă, şeful statului arătându-se absolut de acord cu această afirmaţie.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu, de acord cu Geoană: La 30 noiembrie s-a votat pentru schimbare

Băsescu, de acord cu Geoană: La 30 noiembrie s-a votat pentru schimbare (Imagine: Mediafax Foto)

Delegaţia Alianţei PSD+PC la Cotroceni este formată din 17 membrii, în frunte cu Mircea Geoană şi cuprizându-i, printre alţii, pe Radu Mazăre, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, Titus Corlăţean, Cristian Diaconescu, Marian Vanghelie, Daniela Popa şi Bogdan Ciucă.

La începutul discuţiilor, Mircea Geoană i-a mulţumit şefului statului pentru declaraţia de joi seară potrivit căreia PSD este câştigătorul moral al alegerilor. Geoană a ţinut însă să-l corecteze pe preşedinte precizând că este vorba de PSD+PC. "Suntem soluţia morală", a adăugat râzând Mircea Geoană.

Şeful statului a spus că îşi cere scuze Danielei Popa pentru omisiunea din declaraţia de joi seară.

Geoană a afirmat că PSD şi PC sunt câştigătorii reali ai alegerilor.

În continuare Geoană a zis că în prezent, după încheierea alegerilor, "patima politică" trebuie lăsată la o parte pentru a face loc discuţiilor pe marginea interesului naţional.

Geoană a adăugat că votul de la 30 noiembrie a fost un vot pentru schimbare, precizând că nu este vorba doar de schimbarea de guvern ci de una mai adâncă legată de modul de cheltuire a banilor publici.

Băsescu a replicat că este absolut de acord cu această observaţie. Geoană a adăugat că în aceste momente interesele de partid trebuie lăsate la o parte şi trebuie să primeze interesul naţional, bunăstarea oamenilor de rând.

Preşedintele PSD s-a arătat preocupat şi de soarta pensionarilor spunând că aceştia nu mai trebuie să plătească în continuare aşa cum au făcut-o de-a lungul perioadei de tranziţie.

Citeşte şi:

Băsescu: PSD este câştigător moral al alegerilor, iar PDL, câştigător de facto

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici