Băsescu, despre fostul general SPP, implicat în ritualurile şamanice: Un om de o seriozitate absolută. Pot fi şi erori de încadrare a unui ceai

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică seara, că nu crede că fostul general SPP Gabriel Creţu se droga, fiind un om de o seriozitate absolută. ”Nu e vreun naiv pe care să-l păcălească cineva. Pot fi şi erori de încadrare a unui ceai”, a mai spus el.

2022 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre fostul general SPP, implicat în ritualurile şamanice: Un om de o seriozitate absolută. Pot fi şi erori de încadrare a unui ceai

Băsescu, despre fostul general SPP, implicat în ritualurile şamanice: Un om de o seriozitate absolută. Pot fi şi erori de încadrare a unui ceai

”Generalul Creţu este un om de o seriozitate absolută. Eu nu am o explicaţie şi sincer, văzând că este vorba de Creţu, eu pun sub semnul întrebării toată povestea cu drogurile de acolo. Eu nu-l văd pe Creţu consumând droguri. Ăsta e un militar de tip killer - dacă îl trimiţi să se strecoare prin munţi cu talibanii în Afganistan se duce. Nu e militar de operetă. Deci nu cred că omul ăsta a recurs la droguri. Şi nici nu e vreun naiv pe care să-l păcălească cineva. Deci să fiu scuzat, nu cred că a fost vreunul dintre cei care se drogau prin judeţul Dâmboviţa”, a declarat la România TV Traian Băsescu.

El a precizat că îl ştie foarte bine pe generalul Gabriel Creţu.

”Îl ştiu foarte bine. De când a venit de la jandarmi, de la o unitate specială, a venit şef de Stat Majori cu rezultate excepţionale. Am lucrat cu el nouă ani din zece. Şi eu mă pot duce să fac o saună pe undeva şi mă găseşte la percheziţie cu încă un domn în saună. Ce faceţi cu mine, mă consideraţi drogat?... Şi-mi mai dă şi un ceai la saună. Când e vorba de generalul Creţu, categoric nu. Şi cu Oltean am zeci de dubii, că era totuşi un poliţist. Pot fi şi erori de încadrare a unui ceai”, a mai afirmat Traian Băsescu.

Dosarul „Ayahuasca”, în care procurorii cercetează ritualuri şamanice, îl are în vârful piramidei pe fostul şef al serviciului de informaţii din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, iar printre cei implicaţi este şi fostul adjunct al Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP), Gabriel Creţu.

Creţu, pe care preşedintele Klaus Iohannis l-a trecut în rezervă, ocupa funcţia de adjunct al şefului Serviciului de Protecţie şi Pază din 2005, şi a ajuns în această poziţie odată cu numirea ca director a lui Lucian Pahonţu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici