Băsescu, despre o nouă candidatură a Elenei Băsescu la europarlamentare: O sfătuiesc să facă ce vrea

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, întrebat dacă o sfătuieşte pe fiica sa cea mică, Elena Băsescu, să candideze pentru un nou mandat de europalamentar, că o sfătuieşte să facă ce vrea.

110 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre o nouă candidatură a Elenei Băsescu la europarlamentare: O sfătuiesc să facă ce vrea

Elena Băsescu (Ştefan Micsik/Mediafax Foto)

Preşedintele a fost întrebat ce o sfătuieşte pe fiica sa să facă în privinţa candidaturii pentru un nou mandat la alegerile europarlamentare din 2014.

"O sfătuiesc să facă ce vrea ea. Are copil. Nu am discutat, prioritatea a fost copilul, nu ce face în continuare", a spus şeful statului la B1TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici