Băsescu despre prezenţa simultană cu Iliescu, la Gaudeamus: "Nu este o ironie"

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, sâmbătă, la Târgul de carte Gaudeamus, la lansarea raportului Tismăneanu, în acelaşi timp cu fostul preşedinte Ion Iliescu, care a participat la lansarea unei cărţi scrise de Al Gore, declarând despre acest lucru că „nu este o ironie”.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu despre prezenţa simultană cu Iliescu, la Gaudeamus: "Nu este o ironie"

Băsescu despre prezenţa simultană cu Iliescu, la Gaudeamus: "Nu este o ironie"

Băsescu a fost întrebat de presă dacă crede că prezenţa sa la Târg, la lansarea raportului Tismăneanu pe baza căruia a condamnat comunismul, concomitent cu prezenţa lui Ion Iliescu în acelaşi loc, cu ocazia lansării unei cărţi al fostului candidat la preşedinţia SUA, Al Gore, este o ironie.

„Nu este nici o ironie, e doar o întâmplare. Ne-am întâlnit fiecare cu adevărurile pe care am vrut să le spunem. Dânsul cu adevărurile lui Al Gore, iar eu cu adevărurile românilor”, a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici