Băsescu despre Roşia Montană: Nu eu am 70% în Parlament. Nu e majoritate pro-preşedinte, poate se face

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, întrebat despre faptul că USL vrea să respingă proiectul Roşia Montană în Parlament, că nu şeful statului are 70% în Parlament.

1399 afișări
Imaginea articolului Băsescu despre Roşia Montană: Nu eu am 70% în Parlament. Nu e majoritate pro-preşedinte, poate se face

Băsescu despre Roşia Montană: Nu eu am 70% în Parlament. Nu e majoritate pro-preşedinte, poate se face (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Băsescu a fost întrebat de ziarişti ce mai poate face în contextul în care USL are de gând să respingă proiectul de lege privind Roşia Montană atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor.

"Păi, unde mai e problema?", a replicat Traian Băsescu.

Preşedintele a adăugat că nu el are 70% în Parlament.

"Nu eu am 70% în Parlament! Deci, aţi observat o majoritate pro-preşedinte prin Parlament? Poate se va forma, nu zic nu. Dar...", a spus Traian Băsescu.

El a evitat să răspundă la alte întrebări privind Roşia Montană, spunând că subiectul declaraţiei sale de presă a fost altul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici