Băsescu: E unul dintre cele mai importante scrutine, un exerciţiu de putere extraordinar

Preşedintele Traian Băsescu şi-a exercitat dreptul de vot la Liceul A.D.Xenopol din Capitală, el apreciind că scrutinul de duminică este unul dintre cele mai importante, pentru că românii pot spune Parlamentului cum să funcţioneze şi, în acelaşi timp, îşi vor alege preşedintele.

36 afișări
Imaginea articolului Băsescu: E unul dintre cele mai importante scrutine, un exerciţiu de putere extraordinar

Băsescu: E unul dintre cele mai importante scrutine, un exerciţiu de putere extraordinar (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Traian Băsescu a venit la secţia de votare împreună cu soţia sa şi cu cele două fiice.

După ce şi-a exercitat votul, Băsescu şi-a exprimat convingerea că scrutinul de duminică este unul dintre cele mai importante, pentru că românii pot spune Parlamentului cum să funcţioneze şi, în acelaşi timp, îşi vor alege preşedintele.

El a adăugat că acesta este "un exerciţiu de putere extraordinar".

"Va fi o participare bună, în orice caz", a mai spus Traian Băsescu referindu-se la prezenţa la urne.

La aceeaşi secţie de votare şi-au exprimat votul şi soţia şefului statului, Maria Băsescu, precum şi fiica cea mică, Elena Băsescu. Înainte de a vota, cei trei au dat mâna cu toţi membrii secţiei de votare. Traian Băsescu, soţia sa şi fiica cea mică au votat atât la alegerile prezidenţiale, cât şi la referendum.

Întrebat ce program are duminică, Traian Băsescu nu a răspuns, ci doar a râs. Întrebat dacă va merge la cumpărături, el a răspuns: "Vedem".

Şeful statului a fost aşteptat în curtea Liceului A.D. Xenopol de aproximativ 150 de simpatizanţi care şi-au manifestat susţinerea pentru Traian Băsescu, aplaudându-l şi strigând "Băsescu, preşedinte!" şi "Preşedintele". Unul dintre aceştia i-a oferit Mariei Băsescu un buchet de trandafiri albi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici