Băsescu: Experienţa lui Manda, la Casa studenţilor Craiova, unde calculul e valoarea biletelor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că deputatul Claudiu Manda nu este potrivit pentru funcţia de ministru al Bugetului, deoarece experienţa cea mai complexă a acestuia e legată de funcţia de director la Casa studenţilor Craiova, unde singurul calcul economic e valoarea biletelor rupte.

824 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Experienţa lui Manda, la Casa studenţilor Craiova, unde calculul e valoarea biletelor

Băsescu: Experienţa lui Manda, la Casa studenţilor Craiova, unde calculul e valoarea biletelor (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Şeful statului a susţinut că nominalizarea făcute de Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Bugetului este ”nepotrivită”.

”Cea mai complexă experienţă a domnului Iulian Claudiu Manda este legată de funcţia de director la Casa de cultură a studenţilor din Craiova. Oameni buni, singurul calcul economic care se face acolo este valoarea biletelor rupte într-o zi de sâmbătă. Ori, ministrul Bugetului înseamnă mult mai mult”, a adăugat preşedintele Băsescu.

El a arătat că nici argumentul că Manda este membru al Comisiei de buget-finanţe a Camerei nu este suficient.

”Justificarea că domnul deputat a funcţionat în Comisia de buget-finanţe nu e suficient. Acolo nu se discută filosofia bugetară, nu se discută priorităţile, acolo se mută cel mult bani de-o biserică, de un podeţ, bani de zugrăvit o şcoală”, a continuat Traian Băsescu.

Preşedintele a afirmat din nou că Manda nu este potrivit pentru funcţia de ministru al Bugetului şi a adăugat: ”Încerc să-mi imaginez discuţiile cu FMI, UE, BM cu cei doi miniştri unul lângă altul, doamna Petrescu încercând sa acopere golul de la CAS şi problema MTO cu sufletul, iar domnul Manda încercând să rezolve problema deficitului bugetar cu experienţa de la Casa de cultură a studenţilor din Craiova”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici