Băsescu explică de ce l-au huiduit autonomiştii

Huiduit, fluierat şi apostrofat sâmbătă la Tuşnad-Băi, preşedintele Traian Băsescu a încercat să explice, într-un dialog cu reprezentantul ziarului Gândul, semnificaţia acestei ostilităţi.

28 afișări
Imaginea articolului Băsescu explică de ce l-au huiduit autonomiştii

Băsescu explică de ce l-au huiduit autonomiştii (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

„Nu, nu, nu! Nu cred că asta este caracteristica întâlnirii de astăzi!”, a răspuns Băsescu la întrebarea „cum apreciază faptul că preşedintele statului român este huiduit de câteva sute de cetăţeni români în momentul în care le vorbeşte despre Constituţia României”.

De vină pentru huiduielile maghiarilor sunt... românii: „Auzi, mă uitam cum relativ revoltat întrebai cum de au fluierat oamenii, uită-te câţi români îşi înjură preşedintele la televizor!”.

Citeşte mai multe despre participarea preşedintelui Băsescu la Şcoala de Vară a Tinerilor Maghiari pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici