Băsescu: În ultimii ani, Poliţia a devenit tot mai eficientă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la ceremonia de absolvire a promoţiei 2008 a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", că, în ultimii ani, Poliţia a devenit tot mai eficientă "în demontarea celor certaţi cu legea şi a grupurilor de crimă organizată".

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu: În ultimii ani, Poliţia a devenit tot mai eficientă

Băsescu: În ultimii ani, Poliţia a devenit tot mai eficientă (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului a mai declarat că Jandarmeria se prefigurează drept o structură respectată a Ministerului de Interne, cetăţenii având tot mai multă încredere că aceasta este cu ei în momentele dificile.

De asemenea, preşedintele a apreciat că pompierii se afirmă ca prieteni ai familiilor aflate în dificultate.

"Iată că încet, încet reuşiţi. Instituţia reuşeşte tot mai mult să devină una dintre componentele transformării României într-o ţară a Uniunii Europene", a adăugat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici