Băsescu: Încă nu m-am hotărât dacă voi candida la Preşedinţie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Viena, întrebat ce şanse îşi acordă în competiţia pentru Preşedinţie cu Crin Antonescu, noul preşedinte al PNL, că încă nu s-a hotărât dacă va candida, dar când o va face va anunţa.

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Încă nu m-am hotărât dacă voi candida la Preşedinţie

Băsescu: Încă nu m-am hotărât dacă voi candida la Preşedinţie

Preşedintele Băsescu a fost întrebat de un reprezentant al presei româneşti din Austria ce şanse îşi acordă în competiţia electorală pentru Preşedinţie cu noul lider al PNL, Crin Antonescu.

"Încă nu am hotărât dacă voi candida sau nu", a spus Băsescu, menţionând că atunci când va lua o hotărâre o va anunţa.

Noul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că la alegerile prezidenţiale va fi o luptă dificilă pentru intrarea în turul doi alături de Traian Băsescu, între candidatul PNL şi cel al PSD.

Antonescu a apreciat că, deşi discuţia despre prezidenţiale duce cu gândul în primul rând la Traian Băsescu, întrucât acesta este "deţinătorul titlului", nu doar actualul preşedinte contează în aceste alegeri.

"Va fi o competiţie foarte interesantă şi va fi o luptă destul de dificilă pentru intrarea în turul doi, dacă pornim de la premisa, nu neapărat de la certitudinea, că Traian Băsescu va intra în turul doi. Va fi o competiţie în primul rând cu candidatul PSD pentru intrarea în turul doi şi este foarte probabil ca acest candidat să fie Mircea Geoană. Nu exclud însă apariţia unui candidat independent care să complice lucrurile, deci ar putea fi o bătălie în trei", a afirmat liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici