Băsescu, întrebat dacă l-a convins pe Boc să candideze la prezidenţiale: Asta e altceva

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi că a menţionat numele lui Emil Boc pentru şefia PDL ca să scape de întrebări, precizând că nu l-a convins pe acesta să candideze, iar întrebat dacă a discutat cu primarul Clujului despre o candidatură la Preşedinţie în 2014, a răspuns: "Asta e altceva".

376 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat dacă l-a convins pe Boc să candideze la prezidenţiale: Asta e altceva

Traian Băsescu (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

Traian Băsescu a fost întrebat joi, de către jurnalişti, la Cluj-Napoca, la ieşirea de la întâlnirea avută la restaurantul unui hotel de cinci stele cu mai mulţi lideri ai PDL Cluj, dacă l-a convins pe Emil Boc să candideze la şefia PDL şi a răspuns că nu.

"Nu, dar asta ştiam de la început, eu am spus numele ăsta ca să scap de întrebare", a spus Băsescu.

Întrebat în continuare dacă l-a convins pe Boc să candideze din partea PDL la Preşedinţie în 2014, şeful statului a răspuns: "Asta e altceva".

Primarul Emil Boc a declarat, la rândul său, la ieşirea de la întâlnire, că ceea ce a spus anterior rămâne valabil, şi anume faptul că nu va candida pentru şefia PDL.

Întrebat dacă ar putea deveni candidat din partea PDL la Preşedinţie, Boc a răspuns: "La preşedinţia de bloc de la mine, de la asociaţie".

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, joi, cine ar fi cel mai potrivit lider al PDL dintre Elena Udrea şi Vasile Blaga, răspunzând că primarul Clujului, Emil Boc.

Actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat, luni, candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului.

La rândul său, deputatul Elena Udrea a anunţat, marţi, că va candida la preşedinţia partidului.

Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri urmează să aibă loc în 23 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici