Băsescu, întrebat dacă se întâlneşte luni cu Ungureanu şi Neamţu: O să văd, avem o noapte până mâine

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, duminică, la plecarea dintr-un hipermarket din Bucureşti, dacă se întâlneşte, luni, cu Mihai Răzvan Ungureanu şi cu Mihail Neamţu, el răspunzând: "O să văd, să ajungem până mâine, că mai avem o noapte până mâine".

369 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat dacă se întâlneşte luni cu Ungureanu şi Neamţu: O să văd, avem o noapte până mâine

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat dacă luni va avea o discuţie telefonică sau o întâlnire cu Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihail Neamţu, Băsescu a răspuns: "O să văd eu, o să văd! Să ajungem până mâine, că mai avem o noapte până mâine".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că a dorit să se "izoleze" faţă de reprezentanţii PDL, atât faţă de Vasile Blaga, cât şi faţă de Mihai Răzvan Ungureanu, însă va solicita luni o discuţie cu aceştia despre partid şi va lua parte la Convenţia partidului dacă va fi invitat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici