Băsescu le-a spus miniştrilor că ştie că bugetul este limitat

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus miniştrilor, vineri, la Guvern, că înţelege că bugetul pe 2009 este unul limitat şi că trebuie adoptate şi măsuri nepopulare şi le-a cerut să fie solidari, asigurându-i că, personal, îi va sprijini şi că pot apela oricând la el dacă au probleme de rezolvat.

22 afișări
Imaginea articolului Băsescu le-a spus miniştrilor că ştie că bugetul este limitat

Băsescu le-a spus miniştrilor că ştie că bugetul este limitat

"A fost o scurtă discuţie relaxată, în care preşedintele a spus că ştie că bugetul este unul limitat, care impune măsuri nepopulare, şi a cerut miniştrilor să dea dovadă de solidaritate şi să acţioneze unitar. Băsescu le-a mai spus miniştrilor că le va susţine acţiunile şi că pot veni oricând la el dacă au probleme importante", au relatat pentru MEDIAFAX surse participante la discuţia membrilor Guvernului cu preşedintele.

Potrivit acestora, unii dintre miniştri au solicitat deja preşedintelui să îi primească la Palatul Cotroceni pentru discuţii separate.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Palatul Victoria după şase ore de la începerea şedinţei de guvern, în care subiectul principal de discuţie a fost proiectul de buget pentru 2009.

El a avut o discuţie cu premierul Emil Boc şi cu miniştrii despre acest proiect.

Surse guvernamentale au declarat agenţiei MEDIAFAX că şedinţa de guvern se încheiase la momentul sosirii preşedintelui, dar premierul încă discuta cu mai mulţi miniştri despre buget.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici