Băsescu le-a urat românilor adventişti din Madrid "Să trăiţi bine! "

Preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă seara, la o slujbă oficiată la o biserică a românilor adventişti din capitala Spaniei, unde a primit în dar o Biblie şi le-a urat credincioşilor prezenţi "Să trăiţi bine!".

234 afișări
Imaginea articolului Băsescu le-a urat românilor adventişti din Madrid "Să trăiţi bine! "

Băsescu le-a urat românilor adventişti din Madrid "Să trăiţi bine! " (Imagine: Mediafax Foto)

El a fost întâmpinat, aplaudat şi ovaţionat de peste 500 de credincioşi şi i-au fost oferite pâine şi sare de la o femeie îmbrăcată în costum popular.

La slujbă au fost prezenţi europarlamentarii PDL Marian Jean Marinescu, Monica Iacob Ridzi, parlamentarii PDL Liviu Almăjan, Alexandru Ciocâlteu, Dan Liga.

" Vă felicit pentru curajul dumneavoastră, vă respect pentru curajul dumneavoastră, vă asigur de dragostea mea", le-a spus preşedintele credincioşilor, lăudându-i şi pentru ridicarea lăcaşului de cult din bani proprii. El le-a amintit că, asemenea lor, în tinereţe a preferat să lucreze în străinătate pentru o viaţă mai bună.

Preşedintele a primit in dar o Biblie de la pastorul lăcaşului, care i-a citit un parte dintr-un verset din Biblie : "să ne trăiţi veşnic", la care a răspuns: "dacă mi-aţi oferit un citat din Biblie, să vă spun un citat din Băsescu: să trăiţi bine", după care a râs şi asistenţa l-a aplaudat.

La această oră preşedintele participă la o adunare a românilor din diaspora, la Alcala de Henares, unde va primi şi premiul " Prietenul românilor din diaspora" de la preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Românilor din Europa, Daniel Ţecu.

La adunarea la care participă peste câteva mii de persoane, se flutură steaguri ale PDL şi cel naţional şi a fost deschis cu imnurile României şi Spaniei.

Preşedintele a primit un fular portocaliu cu sigla PDL şi înainte de sosirea sa pe fundalul sonor s-au auzit imnul PDL "Verde înrourat".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici