Băsescu, liberalilor: Vă invit să participaţi la guvernare alături de PDL şi UDMR

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, miercuri, liderilor PNL care participă la consultările de la Palatul Cotroceni, că invită PNL să participe la guvernare, alături de PDL şi UDMR, într-o guvernare de dreapta, în acord cu ceea ce electoratul a dat fiecăruia.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu, liberalilor: Vă invit să participaţi la guvernare alături de PDL şi UDMR

Băsescu, liberalilor: Vă invit să participaţi la guvernare alături de PDL şi UDMR (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Rugămintea mea este să analizaţi posibilitatea să intraţi la guvernare, în condiţiile dictate de electorat", i-a spus Băsescu preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

El a subliniat, într-un dialog cu liderul liberal, că este în interesul naţional să avem un Guvern.

Preşedintele Băsescu a declarat, miercuri, în debutul consultărilor cu liderii UDMR, că doreşte un Guvern care să preia din programul său prezentat în timpul campaniei şi a menţionat că speră încă în prezenţa liberalilor în Executiv, totul depinzând de "cât de inflexibili" sunt aceştia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici