Băsescu: Liderii sindicali sunt caraghioşi când vorbesc despre corupţia politicienilor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că liderii sindicali sunt caraghioşi când vorbesc de corupţia politicienilor, menţionând că sindicaliştii reprezeintă şi funcţionari care iau mită, declarând că nu ar vrea să îl întrebe pe Vasile Marica ce ştie despre corupţia din vămi.

19 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Liderii sindicali sunt caraghioşi când vorbesc despre corupţia politicienilor

Băsescu: Liderii sindicali sunt caraghioşi când vorbesc despre corupţia politicienilor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Liderii sindicali sunt caraghioşi când vorbesc de corupţia politicienilor. N-aş vrea să îl întreb pe domnul Marica ce ştie despre corupţia din vămi, sau pe şeful Poliţiei de Frontieră de corupţia din frontieră, pe unde trec tirurile cu ţigări", a spus Băsescu.

El a menţionat că nu miniştrii sunt cei responsabili de gestionarea fondurilor, ci funcţionarii, care "vămuiesc" proiecte şi pe care liderii sindicali îi reprezintă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici