Băsescu: Mulţi dintre primarii de sectoare, aleşi pe valul generat de candidatura mea

Preşedintele Traian Băsescu consideră că marea problemă a Capitalei o reprezintă faptul că este administrată fragmentat şi acuză primarii de sector că au uitat de angajamentele pe care şi le-au luat, amintindu-le că, dacă n-ar fi candidat pe "valul" candidaturii lui, n-ar fi fost niciodată primari.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu: Mulţi dintre primarii de sectoare, aleşi pe valul generat de candidatura mea

Băsescu acuză fragmentarea administrării Capitalei

Potrivit preşedintelui Traian Băsescu, marea problemă a Capitalei este că e administrată fragmentat, iar marile proiecte nu pot fi gestionate fragmentat, întrucât e vorba de un singur oraş.

"Un deziderat la care partidele Alianţei se angajaseră - să refacem Bucureştiul spre a fi un singur oraş - s-a ratat, după ce s-a văzut fiecare pe scaunul lui, uitând, mulţi dintre primarii de sectoare, că au fost aleşi în condiţiile în care, dacă n-ar fi candidat pe valul generat de candidatura mea, n-ar fi fost primari niciodată", a declarat, luni, Traian Băsescu, la inaugurarea Centrului de recuperare neuropsihomotorie Panduri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici