Băsescu: Niciun proiectil nu va fi tras de pe fregata Regele Ferdinand spre teritoriul libian

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea TV, că niciun proiectil nu va fi tras de pe fregata Regele Ferdinand spre teritoriul libian, menţionând că această navă nu pleacă la război.

28 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Niciun proiectil nu va fi tras de pe fregata Regele Ferdinand spre teritoriul libian

Băsescu: Niciun proiectil nu va fi tras de pe fregata Regele Ferdinand spre teritoriul libian (Imagine: Stefan Ciocan/Mediafax Foto)

"Fregata nu a plecat la război. Este într-o misiune în mare, departe de coastele Libiei şi, bazat pe informaţii primite de la sistemele de informaţii NATO şi pe propriile observaţii, poate opri orice navă suspectă care s-ar îndrepta spre Libia, suspectă de a avea armament la bord", a mai declarat Traian Băsescu la Realitatea TV.

El a ţinut să sublinieze că niciun proiectil nu va fi tras de pe fregata Regele Ferdinand spre teritoriul libian.

România va participa la operaţiunile militare din Libia cu fregata Ferdinand şi 207 militari, a decis marţi seară Consiliul Suprem de Apărare a Ţării. Costurile participării se ridică la 4,5 milioane de euro. Anunţul a fost făcut de către preşedintele Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici